WaterCool - Water is Cool
Website www.watercool.nl  WaterCool leverancier van water koelers, water coolers, water ontharders, water filters, drink water fonteinen, waterfilter systemen, omgekeerde osmose, waterkoelers, watercoolers, waterfilters, waterontharders voor bedrijf en particulier voor thuis in de woning, kantoor, horeca, recreatie !

WaterCool Waterwereld

 

Drinkwater

Enkel water uit diepe bronnen van uitzonderlijke zuiverheid kan nog dienst doen als drinkwater – maar dan ook alleen voor wie het rechtstreeks uit de bron kan drinken. Eens bewerkt, gefilterd, gebotteld, en langdurig opgeslagen in magazijnen en winkels (dikwijls in plastic flessen en containers) heeft het al zijn vitaliteit en zuiverend vermogen verloren. Het flessenwater dat uiteindelijk in de huiskamer terechtkomt, is slechts een tweede-, derde- of vierderangswater, dat eerder een belasting voor het lichaam vormt dan een gezondheidskuur.
 

Destillatie

water distillatie ook wel destillatie destileren / distileren  is een natuur verschijnsel als het water verwarmd word verdampt het en word een gasvorm waterdamp, alleen het zuivere water verdampt, als de dampvorm afkoelt word het weer vloeibaar water maar nu zuiver, voor het ontzouten van zeewater, het zuiveren van andere waterbronnen voor gegarandeerd zuiver drink water.

 

Principe.

Water destillatie,is een techniek om twee of meer stoffen in een oplossing te scheiden gebaseerd op het verschil in kookpunt van deze stoffen. (Het woordenboek kent de schrijfwijzen destilleren en distilleren. Bij de vervaardiging van alcoholhoudende dranken is het gebruikelijk van distilleren te spreken. Distilleerderij; gedistilleerd.)

Wanneer twee vloeistoffen zijn gemengd zal, wanneer men het mengsel voorzichtig kookt, normaal gesproken van de twee stoffen die met het laagste kookpunt iets meer verdampen dan de andere. In de dampfase is dan een hogere fractie van deze laagkokende stof aanwezig dan in het oorspronkelijke mengsel, en in de achterblijvende vloeistof een hogere fractie van de hoogkokende stof. Door de damp af te voeren en te condenseren in een ander vat kan men zo een scheiding maken tussen de twee verbindingen.

 

 

WaterCool waterdistillatie

Weking van de WaterCool destillator

 

1 vervuild water,

2 koelelement,

3 waterdamp,

4 condensatie,

5 uitloop,

6 gezuiverd helder drinkwater

 

Gedestillerd water voor :

1. Drinkwater

2. Luchtbevochtiger

3. Voeding te bereiden

4. Koffie zetter

5. Strijkijzer

 

Toepassingen:

Voor thuis in de woning,

kantoor,

kantine,

horeca

 

Voor onderweg

op de boot,

caravan,

camper,

reizen in het buitenland

Voor het destilleren van:

• Zeewater

• Beek of sloot water

• Leidingwater

• rivierwater

werking van een water distillator
zuiverte drinkwater gedestilleerd water

Water destillatie zuiver water

 

 

© WaterCool Nederland  |  HOME  |  SITEMAP | ONLINE  KOPEN | CONTACT  |