WaterCool - Water is Cool
Website www.watercool.nl  WaterCool leverancier van water koelers, water coolers, water ontharders, water filters, drink water fonteinen, waterfilter systemen, omgekeerde osmose, waterkoelers, watercoolers, waterfilters, waterontharders voor bedrijf en particulier voor thuis in de woning, kantoor, horeca, recreatie !

WaterCool Waterwereld

Omgekeerde osmose waterfilters voor 100% puur water

WaterCool levert diverse omgekeerde osmose waterfiltratie systemen, deze omgekeerde osmose waterfilters voor de bereiding van 100 % puur water zijn voor particulier gebruik thuis in de woning en grotere omgekeerde osmose systemen voor bedrijven, de horeca, autowasstraten en de industrie

 

Uw drinkwater schoner met een omgekeerde osmose installatie

Drinkwater schoner dan de meeste bronwater soorten met omgekeerde osmose. ALLE verontreinigingen (organische stoffen) zoals bacteriën, virussen en pesticiden worden door omgekeerde osmose water filtratie verwijderd. Ook anorganische stoffen worden voor 99% verwijderd.
Waarom dus nog slepen met flessen bronwater?
Steeds meer mensen krijgen allerlei lichamelijke klachten waaronder huidproblemen, allergieën en intoleranties. Dit is vaak te wijten aan overbelaste lever en nieren die de gifstoffen niet meer kunnen verwerken en tegensputteren door de genoemde reacties.
Naast het drinken van puur water, omgekeerde osmose water wat het beste is, kunt u het zuivere water natuurlijk ook gebruiken om koffie en thee zetten en om uw groenten er mee te wassen.

 

Omgekeerde osmose

Omgekeerde osmose filter membraam: dun membraan van hoge kwaliteit . Verwijdert de volgende elementen uit drinkwater: lood, koper, barium, chroom, kwik, fluor, nitriet, nitraat, seleen, resten van medicamenten, bacteriën, schimmelsporen , e colie, zand, kalk, er word  100% puur water gemaakt voor consumptie (drinkwater) of gebruikswater Bijv cosmetische industrie, water voor speciale bloemen ,, orchideën ‘’, water voor de koffiezetter, zuiver water voor de luchtbevochtiger, water voor vijvers en aquarium, enz,....

 

Werking

Een TFC omgekeerde osmose membraan bestaat een aantal lagen die met elkaar in verbinding staan. Deze lagen liggen opgerold om een plastic buis. TFC = Thin film composite.
Het materiaal van de dunne laagjes zijn half doorlaatbaar: water moleculen worden doorgelaten terwijl de minerale en chemische verontreiniging achter blijft.
Het te filteren water stroomt langs de oppervlakte van het membraan. De water moleculen penetreren het membraan en verzamelen zich in het midden in de plastic buis. Het achter gebleven vuil wordt van het membraan gespoeld en afgevoerd via het riool.

 

Smaak van het osmose water.

Puur water beetje naar gedistilleerd water (geen mineralen), flessen water (laag mineraal gehalte) of natuurlijk bronwater (middelmatig mineraal gehalte)

 

Toepassingen.

Omdat Reverse Osmosis onzichtbare stoffen verwijdert die de smaak beinvloeden is deze goed te mengen met andere dranken en komt de smaak ten goede.
Het is mogelijk om minder koffie te gebruiken en toch de volle smaak te behouden. Geconcentreerde dranken gemixt met R.O. water zullen beter smaken en ruiken. Vermoedelijk zult u veel meer water gaan drinken dan dat u gewend bent en zult u na het koken nooit meer het witte schuim zien aan de binnenkant van uw pan. Het vliesje op de thee blijft weg.

Het water is ook te gebruiken in het strijkijzer ( kalkvrij ), koffie zetters, ( senseo, esppresso machines )de luchtbevochtiger, en is uitermate geschikt voor het bereiden van baby voeding

De meeste mineralen die wij binnen krijgen komen van het voedsel dat we eten. Alleen een klein gedeelte
krijgen we binnen via het water dat we drinken.

 

Mineralen
Wilt u toch de belangrijkste mineralen terug dan is een omgekeerde Osmose systeem makkelijk uit te breiden met een
mineraalfilter.
 

 

2 systemen

 

1. Het traditioneel omgekeerde osmose systeem met voorraadtank. De installatie maakt langzaam zuiver osmose water en slaat dit op in een voorraadtank, we onderscheiden hierbij nog het open systeem en het systeem waar alles in een behuizing is weggewerkt

 

2.Het direct flow omgekeerde osmose systeem waar alleen naar behoefte water word gezuiverd en direct word verbruikt deze systemen zijn iets duurder omdat er een sterkere pomp en groter membraam word toegepast  

omgekeerde osmose voor huishoudelijk gebruik
omgekeerde osmose voor horeca en industrieel gebruik
omgekeerde osmose voor thuis in de woning
R.O, Omgekeerde osmose voor industrieel gebruik

Omgekeerde Osmose waterfiltratie

 

 

© WaterCool Nederland  |  HOME  |  SITEMAP | ONLINE  KOPEN | CONTACT  |