WaterCool - Water is Cool
Website www.watercool.nl  WaterCool leverancier van water koelers, water coolers, water ontharders, water filters, drink water fonteinen, waterfilter systemen, omgekeerde osmose, waterkoelers, watercoolers, waterfilters, waterontharders voor bedrijf en particulier voor thuis in de woning, kantoor, horeca, recreatie !

WaterCool Waterwereld

Water beste drank
Er is geen betere drank dan water van goede kwaliteit. Het genot van een glas koel, gezond zuiver water als je het warm hebt en dorst hebt, doet voor niets anders onder.Een van de voornaamste aspecten van het herstellings vermogen en een goede gezondheid van het lichaam is het filtreren van het bloed, een functie die vooral door de nieren wordt vervuld. Die zuiveringsinstallatie kan alleen doelmatig en gezond functioneren als er voldoende water door stroomt om die afvalstoffen af te voeren.

Drinken

De nieren
Uw nieren kunnen niet naar behoren functioneren zonder voldoende water. Wanneer nieren niet goed functioneren, worden vele schadelijke stoffen in de lever opgeslagen. De functie van de lever is ook om opgeslagen vetten om te zetten in bruikbare energie. Indien de lever een deel van het werk van de nieren moet overnemen, werkt deze niet op 100% capaciteit, zodat opgeslagen vetten opgeslagen blijven en dus een oorzaak van te dik worden .
Als u voldoende water drinkt, zal in je lichaam niet opstapelen, schadelijke stoffen en vetten.

 

Waarom moeten we zoveel water drinken?
Water is op zuurstof na de belangrijkste substantie voor de menselijke gezondheid.. Water vormt de basis van alle biologische processen in het menselijk lichaam. Water is vooral belangrijk voor het spijsverteringstelsel, omdat het bijdraagt aan de constante bevoorrading en export van producten en substanties.
Water zorgt ook voor de warmteregulatie in ons lichaam. Voor mensen is het van levensbelang dat de lichaamstemperatuur op een standaard niveau blijft. Daarom moet men bijvoorbeeld zoveel water drinken als men koorts heeft. Water neemt warmte op en voert het door te zweten af.

Als je te weinig water drinkt
We drinken gewoon te weinig water, hoe vaak we ook gehoord hebben hoe belangrijk het is om wel genoeg te drinken. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75 procent uit water. Als we dit percentage ook maar met 2 procent naar beneden zouden brengen, zouden we uitdrogen.
Als we te weinig water drinken kunnen we één of meerdere kwalen krijgen.

* Vermoeidheid                                * Trage stofwisseling
* Slechte bloedcirculatie                    * Slechte weerstand
* Infectie aan de urinewegen             * Opeenhoping van gifstoffen
* Hoge bloeddruk                             * Trage denkprocessen
* Hoofdpijn                                      * Stress          
* Pijnlijke gewrichten                        * Gewichtstoename
* Rugpijn                                         * Maag- en darmstoornissen
* Infecties aan de urinewegen    

Deze kwalen worden allemaal veroorzaakt door uitdroging.
Als je een van deze symptomen bij jezelf herkent of misschien wel meerdere, dan volstaat het om dagelijks voldoende water te drinken.

Goed om te weten
Wees matig met koffie, thee en alcohol. Deze dranken zetten de nieren aan tot een grotere urineproductie en leiden zo tot vochtverlies. Zowel frisdranken als alcoholbevattende dranken zoals bier en wijn bevatten veel calorieën. Wist je dat één liter frisdrank ongeveer 20 klontjes suiker bevat?

 

Blijven drinken
Als je veel zweet, moet je het vocht dat je daardoor verliest aanvullen door veel te drinken, liefst water.
Zeker als het erg warm is, zoals tijdens een hittegolf.
Anders ga je uitdrogen.
Een eerste signaal is dat je minder, maar sterker geconcentreerde urine uitplast.
Dat is een manier van het organisme om vocht te sparen.
In een tweede fase stopt de zweetproductie.
Je lichaamstemperatuur schiet de hoogte in en dat kan vrij snel dodelijk zijn als er niet meteen ingegrepen wordt.
Vooral kleine kinderen en bejaarden lopen gevaar voor uitdroging.
Kleine kinderen kunnen nog niet zeggen dat ze dorst hebben, oudere mensen voelen de prikkel niet altijd meer en vergeten soms te drinken.
 

Zuiverste water.

Het zuiverste water is het water wat gereinigd word direct voor consumptie ons leiding water is van goede kwaliteit maar heeft een lange weg afgelegd in ons waterleiding systeem. gefilterd of met omgekeerde osmose behandeld is het helemaal veilig en lekkerder vrij van geuren en bijsmaken, gekoeld water lest het best

Zuiver water drinken is gezond

Water wel zo gezond !

 

 

© WaterCool Nederland  |  HOME  |  SITEMAP | ONLINE  KOPEN | CONTACT  |