WaterCool - Water is Cool
Website www.watercool.nl  WaterCool leverancier van water koelers, water coolers, water ontharders, water filters, drink water fonteinen, waterfilter systemen, omgekeerde osmose, waterkoelers, watercoolers, waterfilters, waterontharders voor bedrijf en particulier voor thuis in de woning, kantoor, horeca, recreatie !

WaterCool Waterwereld

Alkaline of basisch water

De Alkaline waterionisator voor het maken van basich water ook wel alkaline water het lekkerste en beste water dat u ooit gedronken heeft. Wat u proeft is zacht, zuiver, fris en zeer zuurstofrijk water. Dat uw lichaam dit uitstekende water nodig heeft blijkt uit het feit dat u er ongemerkt steeds meer van gaat drinken.

Uw lichaam bestaat voor 70% uit water, uw bloed zelfs voor 90%! Water (bloed) transporteert niet alleen allerlei ingrediënten zoals zuurstof, enzymen, vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingsstoffen naar de plaatsen in het lichaam waar die nodig zijn maar het zorgt er ook voor dat alle afvalstoffen sneller worden afgevoerd via o.a. de nieren, de dikke darm, de longen en de huid. Worden de afvalstoffen, waaronder veel vrij radicalen en urinezuur, onvoldoende uit de cel- en weefselvloeistof verwijderd, dan vervuild c.q. verzuurd het lichaam en wordt men uiteindelijk ziek.

Basisch water is o.a. een uitstekende vrije radicalen vanger, verwijdert urinezuur en reinigt de bloedvaten. Kanker is een zuur verlopend ziekteproces en door chemo- en bestralingstherapie worden niet alleen kankercellen gedood maar lopen ook de gezonde cellen veel schade op waardoor veel afvalstoffen en vrije radicalen ontstaan. Teveel urinezuur in het lichaam is mede de oorzaak van o.a. artritis en reuma.

 

Alkaline. water ionisatie.

Watermoleculen kunnen opsplitsen in (zure) H+-ionen en (basische) OH--ionen. Deze reactie wordt autoprotolyse water ionisatie genoemd. ook wel water ionisatie het zure water wordt weggeleid en het basische water wordt gebruikt voor consumptie om de verzuring in het lichaam tegen te gaan en weer in balans te brengen. Ouderdoms- en ziekteverschijselen zijn mogelijk het resultaat van het opstapelen van stofwisselingsresten en zure afvalstoffen die zich afzetten of kristaliseren (samenklitten) in organen, spieren en gewrichten. Begin je aan de grote schoonmaak met dit gestruktureerde water dan zullen de effekten ervan verminderen of op den duur mogelijk terug verdwijnen. ( diabetes, verhoogde bloeddruk, immuniteitsproblemen, voedselallergien, hooikoorts, pijnlijke gewrichten, nier- en galstenen, allerlei ontstekingen Doet maagzuurproblemen snel verdwijnen. ( kompensatie door basisch water ). Reinigt en bevochigt op de duur elke cel. ( herstelt de celspanning ) Ziekenhuistoepassing. Levert massa's antioxidanten die makkelijker opneembaar zijn dan Vit A,C en E.Gezondheid

Doordat de bloedvaten worden gereinigd, van o.a. plaque en overtollig cholesterol, neemt de diameter van de bloedvaten toe, vermindert de stromingsweerstand en daalt de bloeddruk.
Bovenstaande drie grote “volksvijanden” kunt u mede bestrijden c.q. voorkomen, door het dagelijks drinken van ± 2,5 liter basisch water. Reeds na ± 3 weken neemt de algehele gezondheid en de conditie merkbaar toe.

Sinds de jaren 60 hebben Koreaanse en Japanse medische wetenschappers de effecten van basisch water op de gezondheid onderzocht. Uiteindelijk heeft dit geleid tot het ontwikkelen van een technisch zeer geavanceerd water ionisatieapparaat, de Alkaline waterionisator. Dit hitec apparaat is goedgekeurd voor medische toepassingen door het Koreaanse

Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn en voldoet aan de ISO 9002 standaard.

 

Toepassingen:

1: Basisch water wordt toegepast bij ziekten zoals:
hart en vaatziekten (atherosclerose, hoge bloeddruk en te hoog cholesterolgehalte), kanker (chemo- en bestralingstherapie), artritis, reuma, jicht, diabetes, astma, bronchitis, allergieën (hooikoorts), maag- en darmproblemen, constipatie, prostaatproblemen, osteoporose, nier- en galstenen, lusteloosheid, vermoeidheid (MS), vertroebeling van de ooglens, dementie, verouderen, depressies, griep, verkoudheid enz. Basisch water is ook uitstekend geschikt om bijvoorbeeld rijst, aardappelen en groenten in te koken, koffie en thee te zetten, fruit schoon te maken (blijft daardoor langer vers) en planten water te geven.

 

2: Zuur water kan uitwendig toegepast worden bij o.a.:
het schoonmaken en ontsmetten van de huid en voedsel, roos, acne, rimpels, wondverzorging (open been), bloedingen, huidontsteking (dermatitis), eczeem, voetschimmel, zweetvoeten, insectensteken, keelpijn (gorgelen), tandplak en tandvleesbloeden (spoelen).
Na de huid behandeld te hebben met zuur water dient, na ± 5 minuten, nagespoeld te worden met basisch water.

 

waterionisatie

Watermoleculen kunnen opsplitsen in (zure) H+-ionen en (basische) OH--ionen. Deze reactie wordt autoprotolyse genoemd. ook wel water ionisatie het zure water wordt weggeleid en het basische water wordt gebruikt voor consumptie om de verzuring in het lichaam tegen te gaan en weer in balans te brengen

 

Water ionisatie - alkaline water - Basisch water - PH +

 

Meer Informatie over waterionisatie, basisch, alkaline PH + water

 

Wil u meer informatie of heeft u vragen over waterionisatie, de aankoop van een waterionisator, alkaline of basisch water neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag verder

 

Ga voor meer informatie naar onze website over waterionisatie

wp95b81ef1_0f.jpg