WaterCool - Water is Cool
Website www.watercool.nl  WaterCool leverancier van water koelers, water coolers, water ontharders, water filters, drink water fonteinen, waterfilter systemen, omgekeerde osmose, waterkoelers, watercoolers, waterfilters, waterontharders voor bedrijf en particulier voor thuis in de woning, kantoor, horeca, recreatie !













WaterCool Waterwereld

Gekoeld drink water op de werkplek

 

Een watercooler voor iedere werkplek watercoolers voor bedrijven, kantoren, kantine’s, horeca, werkplaats. WaterCool heeft de watercooler die u zoekt. Fris gekoeld water op kantoor, koel water in de wachtruimte, gekoeld water op de werkvloer, zuiver water in de showroom en in uw winkel voor de klanten. Water drinken is gezond houd u vitaal en is de beste dorstlesser. Door het plaatsen van een watercooler op de werkplek kan u uw personeel en klanten laten profiteren van verfrissend gekoeld drinkwater op de juiste temperatuur een watercooler met een aansluiting op de waterleiding is op bijna iedere werkplek te plaatsen

 

Watercoolers.

Over water en watercoolers. Water drinken is gezond ! drink veel vers water. Voorkom uitdroging. Uw medewerkers hebben er baat bij om dagelijks één a twee liter water te drinken. Geef ze nu de mogelijkheid met een watercooler. Men gaat steeds vaker over op een watercooler met een aansluiting op de waterleiding, het is kosten besparend, het is hygienisch, en er is altijd voldoende water in voorraad. Men kan de koelers krijgen met of zonder waterfiltratie in sommige gebieden is het leiding water van zulke goede kwaliteit dat de cooler geen filters nodig heeft. Maar in de meeste gevallen is gefilterd water lekkerder en frisser van smaak. De filters verwijderen alle onzuiverheden tot 0,5 micron, van asbestvezels, schimmels, bezinksel, andere organismen de slechte geur en bijsmaak van chloor. Het systeem kan bestaan uit enkel fase of meerfase filtratie zo hebben we ook coolers met een omgekeerde osmose installatie waarom zou je zeggen in Nederland zo'n osmose installatie. De water cooler maakt van uw leiding water bronwater puur water en het verschil proef je aan u de keuze. WaterCool heeft coolers met gekoeld water in combinatie met heet water, voor de bereiding van warme dranken zoals koffie, thee, chocomel, en soep, water op kamertemperatuur, of bruisend water, Een ding is zeker een water cooler geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Staande coolers functioneel of design watercooler.

Losstaande Watercooler met een aansluiting op de waterleiding

 

Een losstaande watercooler met een aansluiting op de waterleiding zijn vrijwel op ieder werkplek te plaatsen. Voorwaarde er is een waterleiding of kraan en een stroom voorziening in de directie nabijheid waar de cooler geplaatst moet worden WaterCool levert diverse watercoolers functioneel of design, met gekoeld water en kamertemperatuur, gekoeld en heet water. Een water cooler met of zonder filters.

 

 

 

 

De diverse mogelijkheden

 

• Gekoeld water van 7 tot 12° en  

• kamer temperatuur 22°

• Heet water 95°

• Bruisend water

 

1 waterkoelers met kamertemp en gekoeld water

 

2 Waterkoelers met gekoeld en heet water

 

3 watercoolers met gekoeld en bruisend water

 

4 watercoolers met gekoeld, heet en zuurstof verrijkt water

Watercoolers met een aansluiting op de waterleiding voor op de werkplek, entree, kantoren Waterkoelers met een aansluiting op de waterleiding voor de winkel gratis gekoeld drinkwater voor de klanten Een waterkoeler voor in de wachtruimte Een watercooler met aansluiting op de waterleiding voor de vergaderzaal Heerlijk gekoeld water voor de klanten in de showroom

Klik op de afbeelding van de watercooler voor meer informatie

Gekoeld drinkwater beste dorstlesser

Een watercooler voor iedere werkplek

 

 

© WaterCool Nederland  |  HOME  |  SITEMAP | ONLINE  KOPEN | CONTACT  |                  

wp9221d4e8_0f.jpg
leidingwatercoolers met een aansluiting op de waterleiding
wped6d361c_0f.jpg