WaterCool - Water is Cool
Website www.watercool.nl  WaterCool leverancier van water koelers, water coolers, water ontharders, water filters, drink water fonteinen, waterfilter systemen, omgekeerde osmose, waterkoelers, watercoolers, waterfilters, waterontharders voor bedrijf en particulier voor thuis in de woning, kantoor, horeca, recreatie !

WaterCool Waterwereld

Regenwater opvangen in een waterput filteren en weer gebruiken als water voor het toilet, de wasmachine, autowassen of de tuin besproeien enz. Wie zijn regenwater hergebruikt heeft ongetwijfeld al te kampen gehad met kleine ongemakken zoals lekkende kranen, toiletspoelbakken die blijven lopen, de elektroventielen van de wasmachine die blokkeren of het water dat een bruinachtige kleur heeft of een onaangename geur verspreidt. Met het regenwaterfilter voor putwater oppervlakte water of water uit een waterbron, kan men het water filteren op verantwoorde wijze waarmee komaf word gemaakt met deze regenwater problemen.

Minder leidingwaterverbruik door regenwater te filteren

Weinigen zijn er zich van bewust dat meer dan 40% van het huishoudelijk waterverbruik kan vervangen worden door regenwater. Daarom dient u zeker en vast gebruik te maken van dit hemels geschenk en zal deze filter u veel zorgen besparen.

Dankzij het gebruik van regenwater en deze waterfilter zal u merken dat u minder leidingwater zal verbruiken en tevens bespaart op uw waterfaktuur.

Kwaliteit van het regenwater

Regenwater is van nature zacht, U bespaart eveneens op het gebruik van zepen, detergenten en onderhoudsprodukten (tussen 30 en 50% minder gebruik van waspoeders en schoonmaakprodukten).

 

 

 

 

 

 

 

Wat doet een waterfilter voor regenwater

1. eerste waterfilter voor een voorfiltering van 90µm  verwijderd grove zwevende delen en bezinksel

2. 2de filter met een fijnere filtratie van 25µm  dit waterfilter verwijderd de kleinste vorontreinigingen en bezinksel uit het water

3. een 3e water filter voor een ultra fijne eindfiltratie van 5µmm met een aktiefkoolfilterelement met een heel grote kontaktoppervlakte die u een optimale veiligheid garandeert dit waterfilter verwijderd bacteriën, schimmels, nare geuren en smaken

Eigenschappen van de waterfilters voor regenwater

De waterfilters hebben een aansluiting voor ¾ of 1 inch met aansluiting voor een leiding van  12 mm, 15mm, of  22 mm

De waterfilters zijn voorzien van een transparant filterhuis zodat men direct de filters kan controleren op vervuiling

De waterfilers hebben een muursteun voor de bevestiging

Er zijn losse vervangfilters teverkrijgen de levensduur bedraagt 6 maanden tot 1 jaar afhankelijk van het waterverbruik

Waterfilters voor regenwater - Waterfilter regenput water

waterfilters voor regenwater
regenwater opvangen enfilteren met een regenwaterfilter
waterfilter

1

2

3

 

 

© WaterCool Nederland  |  HOME  |  SITEMAP | ONLINE  KOPEN | CONTACT  |                  

doorstroom waterfilters