WaterCool - Water is Cool
Website www.watercool.nl  WaterCool leverancier van water koelers, water coolers, water ontharders, water filters, drink water fonteinen, waterfilter systemen, omgekeerde osmose, waterkoelers, watercoolers, waterfilters, waterontharders voor bedrijf en particulier voor thuis in de woning, kantoor, horeca, recreatie !

WaterCool Waterwereld

Waterfilters ! Waterfilter voor de hele woning

Waterfilters

Een waterfilter voor de hele woning voorkomt dat eventuele onreinheden in uw consumptie water van uw waterleiding netwerk terecht komen. Het leidingwater in Nederland en België is van goede kwaliteit, door de soms lange weg die het leidingwater moet afleggen van het waterleiding bedrijf tot in uw woning  kunnen er toch ongewenste vervuilingen inzitten meestal bezinksel van de stalen leidingen, ook kunnen er zich in stilstaande gedeeltes of dode hoeken in de waterleiding nog andere onreinheden vormen als u wil voorkomen dat deze vervuilingen in het waterleiding netwerk van de woning terechtkomen kan u het beste een waterfilter direct achter de watermeter plaatsen het waterfilter is opgebouwd uit drie filterelementen en filtert resp

 

 

 

 

 

 

 

1. een eerste filter voor een voorfiltering van 90µm

2. een 2de filter met een fijnere filtratie van 25µm

3. een 3e filter voor een ultra fijne eindfiltratie van 5µm (met een aktief koolfilter element met een heel groot kontaktoppervlakte die u een optimale veiligheid garandeert)

 

Werking van de waterfilters voor de hele woning

De filters 1 en 2 verwijderen alle zweefvuil uit het water zoals zand, ijzer, bezinksel, kalkresten tot 1 micron

Waterfilter 3 bestaande uit een carbonfilter zorgt voor een goede smaak en geur, verwijderd chloor, bacteriën, en schimmels uit het water het. De filterhuizen zijn transparant zo kan u direct waarnemen of ze vervuild zijn

 

Installatie van het waterfilter

De waterfilters worden geleverd met een muur bevestiging filters voor 6 maanden en een aansluiting om tussen de waterleiding te plaatsen naar keuze met knel koppelingen van 15 mm of  22 mm . De water filter elementen zijn los te vervangen en te verkrijgen.

doorstroom waterfilters
waterfilters voor zuiver water
waterfiltratie - waterfilters voor de hele woning

 

1

2

3

 

© WaterCool Nederland  |  HOME  |  SITEMAP | ONLINE  KOPEN | CONTACT  |