WaterCool - Water is Cool
Website www.watercool.nl  WaterCool leverancier van water koelers, water coolers, water ontharders, water filters, drink water fonteinen, waterfilter systemen, omgekeerde osmose, waterkoelers, watercoolers, waterfilters, waterontharders voor bedrijf en particulier voor thuis in de woning, kantoor, horeca, recreatie !

WaterCool Waterwereld

Waterontharders ,, All in 1 ” Waterontharder

WATERONTHARDERS All in 1 WATERONTHARDER ,, ULTRASOFT onthard het water door de kalk te verwijderen, een ultra moderne All in 1 waterontharder van het merk Michigan voor de ontharding van uw leiding water door het hele huis. U kent de problemen van hard water wel kalkvlekken op tegels, sanitair, kranen, verstopte leidingen en warmwater toestellen met een aanslag van ketelsteen op de verwarmingselementen dit zijn dure reparaties die u kan voorkomen door het plaatsen van een water ontharder, deze word geinstalleerd direct na de watermeter zo word alle leiding water wat gebruikt word in de woning onthard zodat u van zacht en kalkvrij water kan genieten. De voordelen even op een rij kalkvrij water geen kalkaanslag op tegels, sanitair, kranen, geen verstopte leidingen meer, zacht water voor de wasmachine geen aanslag op de warm water elementen in wasmachine, vaatwasser en koffie automaten, zacht wasgoed kleren gaan langer mee en voelen zacht aan handoeken zijn zacht en uw huid word zachter en u voorkomt huid irritaties u gebruikt minder zeep wasverzachter en waspoeders.

 

All in 1 waterontharder

Een waterontharder van Michigan is er een van het type All in 1 dat wil zeggen dat de harskern en het zoutvat verwerkt zijn in een unit dit is plaatsbesparend en als deze gemonteerd moet worden in een ruimte waar hij in het zicht valt is het geen storend element de behuizing is gemaakt van corrosie bestendige kunststof en voorzien van een afdek kap zodat als de waterontharder een keer in bedrijf gesteld is u alleen zout hoeft bij te vullen.

 

Verwijdering van de kalk uit de harskern

Kalk een samensmelting van magnesium en calcium hoe hoger de temperatuur hoe sneller en vaste de samensmelting van magnesium en calcium dit vormt kalk en bij hogere temperaturen en langdurig verhitten ketelsteen. De hars die zich in de harskern bevind is in de vorm van kleine bolletjes zo is er een groot raakvlak waar de kalk zal zich aan zal hechten na het passeren van een aantal liters water zullen deze hars bolletjes verzadigd zijn. Een mengsel van water en zout (pekel) reinigt deze hars bolletjes en het onthardingsproces begint van voor of aan de hars bolletjes vertonen geen slijtage en gaan in de regel meer als 20 jaar mee

 

logix ULTRASOFT  water ontharders

Watercool verkoopt een exclusieve lijn waterontharders met een volume regeneratie van het merk LOGIX ULTRASOFT hoogwaardige water ontkalkers voor thuis in de woning, de horeca en de industrie, met een Logix ULTRASOFT haalt u niet alleen kwaliteit in huis maar Watercool kan deze door de directe inkoop tegen de best mogelijke concurrerende prijzen aanbieden voor u gaat vergelijken met andere aanbieders dient te weten dat onze waterontharders zijn voorzien zijn van:

 

• GENERAL Electric electronische besturingseenheid

• Electronisch geregelde volume gestuurde regeneratie > MEER INFO <

• superzuinig met zoutverbruik

• Corrosie bestendige behuizing

• geïntegreerd zoutreservoir

• Digitale monitor

• Overloop beveiliging

• Multy Wrap harstank

• Zelfreinigend

• Automatische Bypass

• Geleverd worden met alle aansluit stukken en een bypass ventiel

• Geleverd word om zelf te kunnen aansluiten ( duidelijke montage handleiding )

• 2 jaar garantie

 

Duidelijke voordelen van de Logix ULTRASOFT water ontharder zijn

Zijn super zuinig met zout door de juiste instelling van de volume regeneratie

Logix besturingseenheid en bedienings kleppen zijn van de hoogste kwaliteit voor een storings vrije werking

Bypass klep voor de rest hardheid in te stellen geen onnodig gebruik van de ontkalker

 

Plaatsen en aansluiten van en waterontharder
De waterontharder wordt, geheel voorgemonteerd, en met alle aansluitingen aangeleverd en dient op de plaats van de opstelling aangesloten te worden op:

• de toevoerleiding voor hard water,

• de afvoerleiding voor onthard water,

• de elektrische voeding voor de elektrische besturing: 12 volt dmv bijgeleverde transformator,

Voorts dient een rioolafvoer aanwezig te zijn waarin bij regeneratie het pekelhoudende spoelwater vrij afgevoerd moet kunnen worden. Deze afvoer moet tenminste de aangegeven hoeveelheid spoelwater kunnen verwerken. De installatie dient overeenkomstig de ter plaatse geldende voorschriften op het leiding water net te worden aangesloten.

 

Onderstaand de meest verkochte water ontharders voor particuliere woningen

 

Waterontharder thuis voor de woning:

 

Voor 1 tot 3   personen ULTRASOFT  10

Voor 2 tot 5   personen ULTRASOFT  20

Voor 4 tot 12 personen ULTRASOFT  30

 

Water ontharders van watercool voldoen aan de gestelde europese normen
Waterontharder voor heel huis van 2 tot 5 personen
Water ontharder voor huishouden van 1 tot 3 personen
Logix / Fleck besturing voor waterontkalkers

 

© WaterCool Nederland  |  HOME  |  SITEMAP | ONLINE  KOPEN | CONTACT  |                  

 

Afmetingen Atlasoft water ontharders, verzachters, ontkalkers

Afmetingen water ontharders voor huishoudelijk gebruik

 

ULTRASOFT 10 A =   67,0 x B = 33,0 x C = 47,0 CM

 

ULTRASOFT 20 A = 111,0 x B = 32,5 x C = 52,0 CM

 

ULTRASOFT 30 A = 111,0 x B = 32,5 x C = 52,0 CM

 

Waterontharders voor Horeca en lichte industrie

 

Voor grotere waterontharders voor meer als 12 personen, bedrijf, horeca of industrie, maken wij u gaarne een vrijblijvende offerte en berekening voor de juiste water ontkalker  

Water ontharders met volume reneratie zijn milieu vriendelijk