WaterCool - Water is Cool
Website www.watercool.nl  WaterCool leverancier van water koelers, water coolers, water ontharders, water filters, drink water fonteinen, waterfilter systemen, omgekeerde osmose, waterkoelers, watercoolers, waterfilters, waterontharders voor bedrijf en particulier voor thuis in de woning, kantoor, horeca, recreatie !

WaterCool Waterwereld

Waterontharding met Anti kalk magneten.

Problemen met kalk en kalkaanslag een anti kalk water ontkalker lost deze problemen op. Het water word onthard omdat water langs een positief en negatief magnetisch veld worden geleid in een RVS behuizing dit welke is gemonteerd tussen de waterleiding, dit garandeert een optimale werking de calcium en magnesium atomen die normaal een eenheid gaan vormen en zodoende kalk vormen gaan zich door de magnetische werking van elkaar afstoten, met als resultaat kalk afzetting is weg dit afstotings proces van de calcium en magnesium atomen houdt 72 uur stand en intussen heeft het water de waterleiding  weer verlaten zonder dat zich kalk vormt. Met als resultaat zacht water kalk weg en een schoon sanitair

Deze anti kalk magneten zijn een goede en betaalbare oplossing voor uw kalkprobleem.

 

Montage van Anti kalk Magneten.

De montage geschied direct na de watermeter bij binnenkomst van de waterleiding of voor een verbruiker waar u het kalk probleem wil oplossen bijvoorbeeld de douche.

De montage is uiterst makkelijk mijn snijd de waterleiding door met een pijpen snijder men schuift de schroefwartels op de waterleiding daarna draait men deze met teflon in de antikalk magneet en klemt ze vervolgens vast op de waterleiding.

 

 

Leidingwater bevat Ca (HCO3)2, oftewel kalk in zoutvorm.

Dit zout gaat zeer gemakkelijk over in CaCO3, dat de kalkproblemen veroorzaakt.
Door het aanbrengen van een veld ontstaan verbindingen tussen de metaal - ionen (in het water) en de CaCO3 kristallen, waardoor deze niet meer kunnen neerslaan.


De verbindingen van ionen houden ongeveer 2 à 3 dagen stand. Gedurende die tijd zullen kalkdeeltjes ongehinderd met het water mee stromen en het leidingsysteem weer verlaten

 

zacht water met waterontharding
anti kalk magneet

Anti kalk - Water ontkalker - Kalk weg

 

© WaterCool Nederland  |  HOME  |  SITEMAP | ONLINE  KOPEN | CONTACT  |                  

WaterCool water en milieu